Wehar's blog za nemoteno delovanje uporablja piškotke Google Analytics. Z obiskom te strani, se strinjate z njihovo uporabo.

6. maj 2013

Prvi potop v letu 2013 (1.5.2013)

Objava je bila napisana že takoj po prvem potopu, vendar zaradi nedelujoče internetne povezave ni mogla biti objavljena.

Hello vsi skupaj!

Včeraj (1.5.) sem opravil prvi potop v letu 2013. Potop je bil (tako kot lansko leto) izveden pri ZPM letovišču v Pacugu, potekal pa je ob obali proti piranski cerkvi. Naj že kar takoj na začetku povem, da je bila vidljivost letos katastrofalna, videlo se je namreč komaj 2-3 metra daleč. Povprečna globina potopa je bila posledično tudi zgolj 9 metrov, je bil pa zato potop časovno dosti daljši, saj  je trajal kar 2 uri. Kljub slabi vidljivost pa je bilo življenja dokaj veliko, tako da je bilo narejenih tudi nekaj posnetkov (za razliko od ostalih, ne bodo na voljo na spletni strani). Malo za okus jih je tu spodaj:
ja, tako se je videlo spodaj...

Podatki o potopu:
Lokacija: Pacug
Trajanje potopa: 120 min
Temperatura vode:  15°C
Temperatura zraka:  25°C

Kakorkoli, prvi potop je s tem opravljen, z njim pa je preizkušena oprema in obnovljeno znanje o potapljanju. Po končanem potopu je pa sledilo še martinčkanje na soncu :DVas pa vse ponovno vabim k branju objave o DAN preventivni akciji poznavanja potapljaške boje, ki jo najdete tu: http://zygawehar.blogspot.com/2012/04/dan-preventivna-akcija-poznavanja.html

Ni komentarjev:

Objavite komentar