Wehar's blog za nemoteno delovanje uporablja piškotke Google Analytics. Z obiskom te strani, se strinjate z njihovo uporabo.

30. jun. 2015

Wehar's Blog se je vrnil!

Terminator je rekel: "I'll be back", podobno je rekel tudi Wehar's blog pred devetimi meseci, ko se je začasno zaradi osebnih razlogov ugasnil. A po dolgih (ali kratkih) devetih mesecih premora se je vrnil. Objave na njem ne bodo več tako pogoste kot so bile včasih, a kot avtor obljubljam, da se bo vsake toliko kakšna napisala. 

V teh devetih mesecih neaktivnosti se je zgodilo veliko zanimivih stvari, od diplomiranja na Fakulteti za varnostne vede, nadaljevanja študija na 2. bolonjski stopnji iste fakultete, dela na Rdečem križu Slovenije - Območnem združenju Ljubljana z odličnim kolektivom (punce, res ste carice :)), opravljenega tečaja ITLS Basic (osnovne oskrbe poškodovanca v predbolnišničnem okolju), dneva preživetega na Reševalni postaji Ljubljana, dežurstva v Planici (smučarski skoki) ter še mnogo drugih dogodkov, ki se jih  trenutno sploh ne spomnim. V planu imam izmed zgoraj naštetih dogodkov opisati samo dežurstvo na Reševalni postaji, v kolikor pa bi bralci želeli izvedeti kaj več o posamezni stvari, to napišite v komentar, pa bom mogoče kaj več napisal :)

Toliko za sedaj, naslednjo objavo lahko pričakujete v prihodnjih dneh :)

vir
P.S.: Objava je napisana točno eno leto po obvestilu da se Wehar's Blog poslavlja :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar