Wehar's blog za nemoteno delovanje uporablja piškotke Google Analytics. Z obiskom te strani, se strinjate z njihovo uporabo.

O blogu

Wehar's blog je blog, katerega začetki segajo v leto 2010, ko se mi je porodila ideja o pisanju svojih dogodivščin. Prvi zametki so bili pisani na drugi platformi, ki pa je bila kmalu ugasnjena. Tako sem objave prestavil na Blogger, kjer je bil prvotno pisan pod imenom Rekreativec159. Kmalu se je blog preimenoval, saj naenkrat ni več vseboval samo športnih objav, temveč tudi objave iz vsakodnevnega življenja ter s področja varnosti.

Začetne objave so bile pisane v slengu, nakar sem (po opozorilu) prešel na pravilno slovenščino. Prve objave so bile zgolj objave mojih dogodivščin med potapljanjem in kolesarjenjem, nakar sem po nekaj prebranih člankih o varnosti na internetu in varnosti v vsakodnevnem življenju začel pisati tudi objave o varnosti in preventivi.

Moj "cilj" je ozaveščanje ljudi o pomembnosti varnosti na internetu ter v vsakodnevnem življenju, sploh med vožnjo. Želim tudi, da bi moji nasveti dosegli čimveč ljudi, ki bi si z njimi olajšali življenje.


Mobilno stran bloga lahko najdete na:
QR koda bloga

Če me želite kontaktirati, lahko to storite z obrazcem ob strani

Hvala za spremljanje :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar