Wehar's blog za nemoteno delovanje uporablja piškotke Google Analytics. Z obiskom te strani, se strinjate z njihovo uporabo.

17. nov. 2010

Spet ena objava

Hello folk!

Jutri bo točno en mesec, odkar sem oblavil zadnji post. U tem času se je zgodilo marsikaj. Namreč že konec septembra smo šli s šolo na Tunjiški kros, ki moram reči da je bil zelo zanimiv. Proga je bila čisto downhillovska, tako da smo tisti, ki nismo imeli izkušenj, imeli vsaj na začetku (pri ogledu proge) precej težav. Toda ko si na startu in kasneje tekmuješ na progi, pozabiš na vse in vsi spusti so se končali srečno. Ekipa GJV je dosegla ekipno drugo mesto, bili pa smo tudi najštevilčnejša ekipa.
Letos je bilo prvič da sem razmišljal o tekmovanju na Ljubljanskem maratonu, toda nekako nisem imel časa, da bi se nanj vsaj malo pripravljal. Kljub temu sem v soboto (24.10.) nastopil na šolskih tekih. Naj povem da je bilo vzdušje odlično, saj smo se ogromno presmejali (še posebej med vožnjo tja in nazaj--> razlog naš šofer).
Med jesenskimi počitnicami sem opravil tudi eno lepo kolesarsko turo po Slovenskem Primorju, o kateri bom pisal na naslednjem postu.
Preostali čas je minil v družbi šole ter opravljanja vozniškega izpita, ki sem ga 8.11. tudi uspešno opravil.

Ni komentarjev:

Objavite komentar