Wehar's blog za nemoteno delovanje uporablja piškotke Google Analytics. Z obiskom te strani, se strinjate z njihovo uporabo.

31. dec. 2011

Pregled leta 2011

Pozdravljeni še zadnjič v letu 2011.
Ura je 22.47, tako da do konca leta manjka še malo več kot eno uro. Tokrat bom naredil en ta tak pregled leta 2011 z moje strani...

Leto 2011 je bilo zame zelo zanimivo ter tudi naporno. Nekako se je vse začelo v marcu, ko sem imel maturantski ples, ki me je opomnil da se moja matura nezadržno približuje. Na maturo me je opomnilo tudi pisanje eseja ki smo ga pisali 7.5. Konec aprila (29. 4.) sem tudi opravil prvi potop v letu 2011, na katerem sem osvežil znanje potrebno pri potapljanju. Konec maja se je začela matura, ki mi sicer ni ravno povzročala sivih las, se je pa bilo vseeno treba vsesti za mizo in učiti. Zadnjo maturitetno polo (geografija) sem odpisal začetek junija, sledilo je še ustno spraševanje, ki se je zaključilo 23. 06. Kmalu po začetku počitnic sem že odbrzel na morje, tokrat zadnjič v Novigrad. Tu sem opravil tri potope; dva v Savudriji ter enega v Poreču. V tem času sem tudi izvedel rezulate mature, ki sem jo opravil s prav dobrim uspehom.
Konec julija in začetek avgusta sem preživel v Komiži na otoku Vis. Tu sem opravil 10 čudovitih potopov s potapljaškim centrom Issa Diving. Potapljal sem se z ugorji na wrecku Teti ter dosegal dokaj globoke potope. V avgustu sem se tudi vpisal na Fakulteto za varnostne vede, katero zdaj "pridno" obiskujem. Sledil je tečaj Rescue Diver (potapljač reševalec) ter konec meseca 19. rojstni dan, na katerega sem tudi postal krvodajalec.
Letošnji september je bil prvi da sem bil popolnoma neobremenjen s šolo. To sem izkoristil, ter se odpravil na potapljanje na otok Rab. Tudi tu je bilo 10 čudovitih potopov, na katere se zelo rad spomnim. Tukajšnji potopi so bili tudi prvi, ki sva jih z buddy-jem opravila brez prisotnosti divemastra. Globine so bile normalno vse okrog 40 m.
In že so tu zadnji trije meseci leta 2011. Meseci, v katerem sem se "preselil" v Ljubljano, meseci, v katereih sem postal študent, meseci, v katerih "pridno" študiram in opravljam kolokvije. Oktober in november sta minila v znamenju uvajanja na nov način življenja, na nov način učenja-študiranja. 24. decembra sem otvoril novo smučarsko sezono 2011/12, v kateri imam že 8 dni :)

Torej če nekako potegnem črto pod leto 2011, moram reči da je bilo pestro, vendar bi si ga vseeno želel še enkrat doživeti. Upam da bo leto 2012 tudi tako.

Ni komentarjev:

Objavite komentar